tiistai 20. toukokuuta 2008

Vadelmaa kesää odotellessa

Vieläkin on käynyt aikamoinen viima, vaikka kohta on jo kesäkuu... bambulangasta tehty huivi sopii siis oikein hyvin säähän. Tästä huivista olisin halunnut metsäisen vihreän, mutta en löytänyt sopivaa sävyä. Päädyin sitten lopulta vadelmaiseen bambulankaan. Huivista tuli ihanan pehmeä, ja pidän kyllä väristäkin. Sopii hyvin Italian tuliaisina saatuun söpöön rintamerkkiin! :)



Malli: Tikrun Haruha-huivi
Lanka: Idena Bamboo, n. 200 g.
Puikot: 5 mm


Huivin malli on jälleen Tikrun. Edellinen ohje oli niin hyvä, että päätin kokeilla tätäkin. Kiitokset Tikrulle taas mainiosta ohjeesta!
Paitsi tämä blogin pitäminen, myös neulominen on minulle varsin uusi harrastus. Kaikenlaisesta käsillä tekemisestä olen kyllä aina tykännyt, mutta se on tahtonut jäädä muiden kiireiden ja harrastusten jalkoihin. Oli viime syksy, kun innostuin pitkästä aikaa ottamaan puikot käsiin. Samoihin aikoihin eksyin myös käsityöblogien maailmaan, mikä oli omiaan lisäämään kutomiskuumetta :) Neulojien ja muiden käsillä tekijöiden töitä ihaillessa saa itsekin mielettömästi intoa ja inspiraatiota luoda ja tehdä. Luulempa, ettei langoista enää kovin helpolla irrottauduta!

1 kommentti:

kaisa kirjoitti...

Ihanan värinen huivi! Mullakin on ollut tuo ohje listalla, vaan en ole vielä ehtinyt tekemään.

Kyllä se mullakin on aika haparoivaa tämä bloggerin käyttö. Teen sillain yrityksen ja erehdyksen kautta, kokeilemalla. Ja joskus tuntuu, että hermot menee, kun jokin asia ei vaan mene niin kuin haluaisi.