keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Uusi koti


Uusi koti, uusi kaupunki ja yksi toteutunut haave! Kaksi kuukautta Madridissa on kulunut nopeasti. Opiskelun ohella tekemistä ja näkemistä tässä kaupungissa riittää! Taidemuseot, arkkitehtuuri, vanhan kaupungin kiemuraiset kujat kahviloineen ja tietysti espanjalainen tunnelma jaksavat ihastuttaa. Kuvassa yksi lempipaikoistani, Parque del Buen Retiro, jonne on ihana tulla lukemaan, lenkkeilemään, soutelemaan tai ihan vaan vetäytyä kaupungin vilinästä nauttimaan kauniista ja niin rentouttavasta puistomaisemasta.

Neulominen on kaiken muun keskellä jäänyt täällä vähälle. Shoppailtua on tullut muuten, mutta lankakauppaa en ole onnistunut vielä löytämään! Pinkki sukkalanka on Suomesta, ja näiden villasukkien sopisikin jo kohta valmistua lämmittämään palelevia varpaita. Espanjaiset asunnot eivät ole yhtä lämpöisiä kuin kotimaiset...


Blogissa on ollut hiljaista paitsi vähäisen neulomisen takia, myös siksi ettei meillä ole Internetiä kotona. On siinä ollut vähän totuttelemista, kun nettiin pääseminen omalla läppärillä ei ole täällä niin yksinkertaista ;) Pari viikkoa sitten löysin lähikulmilta mukavan nettikahvilan, jossa nyt istun naputtelemassa. Täällä myydään myös käytettyjä englanninkielisiä kirjoja, ja eihän hyllyyn voinut jättää romaania, jonka nimi on "Divas don't knit". Toivotaan, että lukeminen vähän kompensoisi neulomattomuutta, ja toisaalta herättäisi taas uutta intoa omiin projekteihin!


Ei kommentteja: